Daar zijn ze dan: de kalenders van de Australian Firefighters – 2024

Leestijd: < 1 min

Zoals ieder jaar komen de Australian Firefighters met een serie kalenders waarmee ze geld inzamelen voor goede doelen. Voor het komende jaar zijn er zes kalenders waarop de brandweermannen zijn te zien, onder andere met katten, honden en paarden. Bestel ze hier en krijg 10% korting, of bekijk de behind-the-scenes video van de fotoshoot!

In de behind-the-scenes video is te zien hoe de torso een van de Australische brandweermannen wordt natgemaakt voor een spectaculaire fotoshoot met vuur. Deze foto’s zijn bestemd voor een van de zes kalenders, die de Firefighters sinds 1993 ieder jaar uitbrengen om geld in te zamelen voor goede doelen. Op dit moment staat de teller op 3,45 miljoen Australische dollars, oftewel zo’n 2,09 miljoen euro.

Zes verschillende kalenders

De 31e editie voor het jaar 2024 is nu te koop. Er zijn voor het komende jaar zijn er zes edities: de ‘Classic Calendar’ zonder dieren, een hondenkalender, eentje met katten, een met paarden, een ‘Mixed Animal Calender’ met koala’s, kangoeroes en andere Australische dieren en tot slot een ‘Heroe Firefighter Calendar’ waarop de heren heldhaftig poseren.

Koop je nu drie of meer kalenders, dan krijg je 10% korting en zijn er geen verzendkosten verbonden. Op de website van de Australian Firefighters is te zien welke goede doelen je ondersteunt met de aanschaf van de kalender(s), die je daar ook meteen kunt bestellen.

Behind-the-scenes

Hier een video met achter-de-schermen beelden van de fotoshoot voor de kalenders van 2024.

Powered by Labrador CMS