Daar is-ie weer, de kalender van de Australische brandweermannen

Hier de eerste beelden, plus een optreden

Leestijd: < 1 min

De Australian Firefighters vieren het dertigjarige jubileum van hun kalender met de edities voor 2023. Bekijk hier de eerste beelden, plus een optreden in de Amerikaanse talkshow van Kelly Clarkson waarbij je de heren in actie ziet met schattige dieren.

Sinds de lancering van de eerste kalender, dertig jaar geleden, hebben de Australian Firefighters miljoenen dollars gedoneerd aan Australische liefdadigheidsinstellingen en is het de populairste kalender ter wereld geworden.

Goede doelen

Fondsen uit de verkoop van kalenders in de afgelopen drie decennia hebben medisch onderzoek ondersteund naar het vinden van betere methoden om ernstige brandwonden bij kinderen te behandelen.

De kalender heeft ook een roemrijke geschiedenis van het ondersteunen van dierenopvangcentra en Australian Wildlife in het verleden en dat zal zo blijven in de toekomst.

Om het dertigjarig jubileum van de Australian Firefighters Calendar te vieren, werden zes brandweerlieden uitgenodigd in L.A. om in de Kelly Clarkson Show te verschijnen. Die beelden zie je hieronder, gevolgd door de eerste foto’s van de kalenders die zijn gemaakt voor 2023.

Thema's

De thema’s van de kalenders dit jaar zijn katten, honden,  paarden, gemengde dieren (waaronder een koala), denim (dus zonder dieren) en de classic calendar waarop de heren solo zijn te zien.

Wil jij de Australian Firefighters ondersteunen in hun werk? Bestel je kalender(s) dan via hun website.

Powered by Labrador CMS