Condooms zijn 'Always in Fashion'!

13 februari: International Condom Day

Leestijd: < 1 min

In het kader van International Condom Day organiseert AIDS Healthcare Foundation (AHF) wereldwijd modeshows, optochten en demonstratie onder de slogan 'Always in Fashion'. De grootste hivorganisatie ter wereld, die medische zorg verleent aan meer dan 1 miljoen patiënten in 43 landen wereldwijd, hoopt op deze manier veilige seks te promoten.

Dat condooms nog steeds een uitstekende manier zijn om jezelf te wapenen tegen hiv en andere soa's, staat buiten kijf. Op International Condom Day, aan de vooravond van Valentijnsdag, wordt die boodschap nog eens extra onder de aandacht gebracht.

De organisatie werkt in Amsterdam samen met Club Church tijdens een feestelijke avond waarop diverse dragqueens van de House of Hopelezz de catwalk zullen betreden en korte shows zullen geven. Daarnaast biedt de organisatie zelf gratis hivtests aan en worden gratis condooms uitgedeeld. De eerste 100 aanwezigen krijgen ook nog eens een gratis drankje.

Op verschillende plaatsen in Nederland biedt de AHF al enige tijd gratis anonieme hivtests, counseling en advies aan. Wereldwijd is de non-profitorganisatie de grootste aanbieder van medische zorg voor hiv en aids.

Meer info
13 februari
22.00 - 01.30 uur
Club Church
Entree: € 7,50
Facebookevent
gratishivtest.nl

Logo AHF Europe
Logo AHF Europe
Powered by Labrador CMS