Conchita Wurst heeft nu een kaal hoofd

Wat is mooier: kaal of kammen?

Leestijd: < 1 min

Van de vrouw met de baard naar de man in een jurk: Conchita Wurst heeft fans verrast met een nieuwe look. Conchita, die tegenwoordig weer ‘hij’ wil worden genoemd, draagt nog wel jurken, maar de lange lokken zijn verdwenen. Fans moeten wennen, maar de meesten zijn enthousiast. Wat vind jij, kaal of kammen?

Conchita Wurst is 30 jaar. Vijf jaar geleden deed hij mee met het Eurovisie Songfestival. Hij won voor Oostenrijk met het lied ‘Rise Like a Phoenix’. Hij droeg zijn haar toen nog in lange manen en deed er alles aan om zoveel mogelijk op een vrouw te lijken, met als gimmick een volle baard die dat weer ontkrachtte.

Dit weekend verscheen hij op een feestje met een nieuwe look. Nadat hij wat experimenten achter de rug heeft met peroxide, kiest Conchiet er nu voor om met een kaalgeschoren hoofd de wereld te betreden.

Conchita, die geboren is als Thomas Neuwirth, zette enkele foto’s op Instagram. De reacties waren wisselend. Sommige fans reageerden terughoudend, maar het regende ook complimenten. “De meest sexy man die ik ooit heb gezien”, schrijft iemand.

Aanvankelijk werd Conchita nog wel eens gezien als transgender persoon, maar dat is hij niet, zei hij tegen The Guardian. “Wat ik doe is gespeeld, is glamour. Niet het echte leven. Transgender zijn en in het verkeerde lichaam worden, daar is niets glamoureus of makkelijks aan aan.”

Hier de foto’s van een kale Conchita.

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Bron: AD

Powered by Labrador CMS