Video:

Cher treedt op met de cast van haar eigen musical

Bekijk de playbackversie van 'Believe'

Leestijd: < 1 min

Dit kan alleen bij Cher: in de musical over haar leven – The Cher Show genaamd, treden drie verschillende actrices op als Cher. En om het plaatje compleet te maken deed Cher zelf ook mee. Dus waren er ineens vier Chers die liedjes van Cher zongen, tijdens een optreden in The Tonight Show. Hier de beelden.

Cher was samen met de cast van haar muscial te gast bij The Tonight Show. Daar zong ze samen met de drie actrices die Cher spelen haar hit ‘If I Could Turn Back Time’. Later zong de cast ook nog ‘I Got You Babe’.

De musical over het leven van Cher heet simpelweg The Cher Show en gaat over de zes decennia die haar carrière inmiddels om spant. De show is te zien in het Neil Simon Theatre op Broadway in New York. De musical bestaat uit drie delen waarin drie actrices Cher spelen. Die hebben de namen ‘Babe’, ‘Lady’ en ‘Star’ gekregen.

Afijn, met z’n vieren zingen ze de hits van Cher, en dat ziet er gezellig uit zoals je hier onder kunt zien. Verder zie je fragmenten uit het interview met Jimmy Fallon en een onderdeel dat 'lipsync karaoke' heet.

Powered by Labrador CMS