Cher for president: ze wil vrijwilliger worden bij de US Post

Leestijd: < 1 min

Nu Trump er alles aan doet om het stemmen per post zoveel mogelijk tegen te werken, is er een bijzondere vrijwilliger opgestaan die wil helpen met het sorteren van de stemmen: Cher. Helaas vangt ze bot, maar wat een briljant idee.

Cher staat erom bekend dat ze geen blad voor de mond neemt als het gaat over Trump. Ze wil koste wat kost voorkomen dat hij voor een tweede termijn wordt herkozen als president, terwijl Trump zelf er alles aan doet om het stemmen per post te saboteren.

Zo heeft Trump geweigerd financiële hulp te bieden aan USPS, terwijl ze geld nodig hebben om de stemmen per post op tijd te kunnen sorteren. Vanwege corona zullen minder mensen hun stem willen uitbrengen in stembureaus, zo is de verwachting. Dus meer mensen zullen gebruik maken van stemmen per post.

Geen vrijwilligers
USPS kan dus alle hulp gebruiken, maar helaas kreeg Cher het lid op de neus toen ze zich aanbood als vrijwilliger. Op Twitter liet ze weten dat ze twee postkantoren heeft gebeld in Malibu, waar ze beleefd te woord werd gestaan maar werd afgewimpeld: postkantoren werken niet met vrijwilligers. Voor een baan bij de post zijn vingerafdrukken vereist, net als een background check.

Cher legt zich er nog niet helemaal bij neer. In een laatste post-gerelateerde tweet gaat ze los op Trump. Ze rept over brievenbussen die uit de grond zijn gerukt en gedumpt. Over sorteermachines die zijn vernield. Over oudere mensen die doodgaan omdat de post hun medicijnen niet op tijd bezorgt.

Uniform
CNN deed navraag bij het hoofdkantoor van USPS. Daar vertelden ze dat vrijwilligers inderdaad niet worden geaccepteerd, maar dat er wel mogelijkheden zijn voor een tijdelijke functie bij de Postal Service. Dus wellicht zien we Cher binnenkort alsnog in een bezorgersuniform.

Bron: Gay Times

Powered by Labrador CMS