Cher dropt haar 'SOS'-video en het is een pláátje

Plus: Cher in RuPaul's Drag Race?

Leestijd: < 1 min

Ze weet maar niet van ophouden, die Cher. Onlangs hintte ze op een gastoptreden in het nieuwe seizoen van RuPaul's Drag Race en gisteren verscheen de video van haar nieuwe single, een cover van ABBA's 'SOS". Je bekijkt 'm hier.

In de video van Chers 'SOS' komt de zangeres helaas zelf niet voor, maar daarvoor in de plaats trakteert de ze haar kijkers op een keur aan vrouwen. Er zitten een paar bekende gezichten tussen, namelijk die van Betty Who, Rumer Willis en Trace Lysette. Die laatste is een transgender vrouw.

In de video refereren de vrouwen aan bekende ABBA-poses. Het ziet er gelikt uit, volgens sommigen een beetje té: op Twitter vergeleek iemand de beelden met een Marks & Spencer-commercial.

In ander nieuws over Cher: Na Lady Gaga, Christina Aguilera en Ariana Grande is Cher misschien de volgende superster die haar opwachting maakt in RuPaul's Drag Race. Eerder riep de 72-jarige zangeres al hoe fantastisch ze RuPaul vindt. En nu hint ze in een interview met Attitude op een bijdrage aan de show van Ru. We zullen het zien. Hier onder een eerbetoon aan Cher uit het tiende seizoen.

Powered by Labrador CMS