Liefde op het eerste gezicht?

Blind date: Jeroen & Tom

Love: exciting and new

Leestijd: < 1 min

Onze blind date-rubriek is terug van weggeweest! We stuurden Jeroen (31, ecologisch adviseur) en Tom (29, treinverkeersleider) naar Vanderveen in Amsterdam voor een heerlijk diner voor twee.

Waarom heb je je voor de rubriek opgegeven?
Jeroen: “Ik ben al een tijdje single, en Tinder heeft tot nu toe nog niet echt iets opgeleverd. Een vriend attendeerde me op jullie rubriek, en ik dacht: waarom ook eigenlijk niet? Ik heb nog nooit een blind date gehad.”
Tom: “Een blind date was voor mij een beetje een bucketlistdingetje.”

Wat was je eerste indruk?
Jeroen: “Leuk! Hij zag er vlot uit, was vriendelijk. Toen ik aan kwam lopen, zag ik hem al zitten en dacht ik: als dat hem is, zou het best eens een heel leuke avond kunnen worden! En het bleek hem gelukkig te zijn.”
Tom: “Toen hij binnenkwam, vond ik hem meteen leuk. Hij is lekker lang, net als ik.”

Zou je naar links of naar rechts hebben geswiped als je hem op Tinder zou tegenkomen?
Jeroen: “Naar rechts!”
Tom: “Wat is links en wat is rechts? O, zo. Dan rechts.”

Waar hadden jullie het over?
Jeroen: “Over van alles en nog wat. Studie, werk, waar we gewoond hebben, dat we allebei een zusje van 27 hebben. We hebben heel veel overeenkomsten en vonden het allebei erg bizar, hoe goed dat matchte. Complimenten daarvoor!”
Tom: “We hebben ons leven kort samengevat. We hebben heel veel gemeenschappelijke interesses, da’s wel leuk.”

“Toen we elkaar een hand gaven, was het bij mij meteen goed”

Wat vond je interessant aan hem?
Jeroen: “Hij kon lekker praten. Ik vind het belangrijk dat een persoon initiatief neemt, dingen zegt en ook doorvraagt.”
Tom: “Hij heeft flink wat studies achter de rug, en uiteindelijk bereikt wat hij graag wil doen. Ik vind het leuk dat hij zo veel passie heeft.”

Waren er dealbreakers?
Jeroen: “Nee.”
Tom: “Nee, eigenlijk niet. Hij was wel heel erg zenuwachtig, en het duurde even voordat dat afzwakte. Ik vond het óók wel spannend, maar toen we elkaar een hand gaven, was het bij mij meteen goed.”

Wat denk je dat hij van jou vond?
Jeroen: “Volgens mij vond hij me wel leuk? We gaan nog een keer afspreken, dus ik denk dat dat wel goed zit. Ik was heel nerveus. Normaal gesproken heb ik daar niet zo’n last van, maar dit keer wel.”
Tom: “Dat vind ik altijd een beetje lastig. Ik denk dat het wel goed zit tussen ons. Ik heb zelf nog niet echt een vonk voelen overslaan, maar we hebben een superleuke avond gehad. De tijd vloog voorbij en wie weet gaan we daar vervolg aan geven. ”

Hoe vond je het eten in restaurant Vanderveen?
Jeroen: “Súperlekker! Ik ga er zeker vaker eten. Ik genoot erg van het voorgerecht, de burrata.”
Tom: “Heerlijk! Heel bijzonder, echt anders dan anders. We kregen oesters en een Italiaanse kaas waar ik nog nooit van had gehoord. Echt een goed restaurant.”

Blind date Jeroen Tom Wijn
Blind date Jeroen Tom Wijn

Waren er nog gênante momenten?
Jeroen: “We kregen aan het begin oesters, die had ik nog nooit op, dus ik was bang dat dat helemaal mis zou gaan. Gelukkig ging het goed! En hij had er al ervaring mee, dat hielp ook.”
Tom: “Nee, volgens mij niet.”

Hoe eindigde de avond?
Jeroen: “We zijn tot best wel laat in het restaurant gebleven, hebben nog een gin-tonic besteld. Daarna hebben we telefoonnummers uitgewisseld.”
Tom: “Ik moest nog helemaal naar Eindhoven, dus op een gegeven moment moesten we wel de trein gaan halen. Hij heeft z’n nummer gegeven, en in de trein heb ik hem een appje gestuurd.”

Ga je hem nog een keer zien?
Jeroen: “Ja, we hebben afgesproken dat hij binnenkort zéker een keer naar Amersfoort komt. Niet gezoend, nee. Gewoon netjes.”
Tom: “We hebben nog niks afgesproken. Maar als het aan mij ligt gaan we elkaar nog een keer zien. Of er een relatie in zit, durf ik nog niet te zeggen, maar er was zeker wel een klik. Op papier zijn we echt een supergoeie match.”

Winq Blind Date Jeroen Tom Score
Winq Blind Date Jeroen Tom Score

Ook voor de volgende editie van Winq zijn we weer op zoek naar single mannen die het aandurven om gekoppeld te worden aan misschien wel de liefde van hun leven. Natuurlijk regelen wij een leuk restaurant, de rest moet je zelf doen. Zin in een date? Mail dan een paar foto’s van jezelf plus je gegevens naar romantiek@winq.com en wie weet nemen we contact met je op!

Foto's: Bete Photography

Powered by Labrador CMS