Binnenkort op Netflix: Heartstopper, over twee klasgenoten die elkaar meer dan leuk vinden

Graphic novel krijgt real-life verfilming

Leestijd: < 1 min

Heartstopper is de naam van een graphic novel die vanaf dit voorjaar als tv-serie is verfilmd voor Netflix. Het is een zogeheten real life adaptation, dus met echte acteurs. Hier de eerste foto’s van de cast.

Alice Oseman is de bedenker van Heartstopper, een serie graphic novels die het verhaal vertellen van Charlie Spring en Nick Nelson. Ze leren elkaar kennen op de middelbare school en al snel komen ze erachter dat er meer is dan alleen vriendschap. Er ontstaat een onverwachte, romantische verhouding terwijl de twee zichzelf en elkaar ontdekken.

Cast en regie

Charlie en Nick worden gespeeld door Joe Locke en Kit Connor. Andere namen van de cast  zijn Yasmin Finney (te zien als Elle Argent), William Gao (als Tao Xu), Corinna Brown (als Tara Jones) en Kizzy Edgell (als Darcy Olsson). Ook zijn er rollen voor Cormac Hyde-Corrin, Sebastian Croft, Tobie Donovan en Rhea Norwood.

Heartstopper begon in 2016 als web comic. Alice Oseman heeft zelf het scenario geschreven van de eerste acht afleveringen en de regisseur is Euros Lyn, die eerder betrokken was bij Doctor Who.

Netflix heeft de eerste foto’s naar buiten gebracht. Dit zijn ze.

Heartstopper
Joe Locke als Charlie Spring

Volg je ons al op Instagram?

Heartstopper
Kit Connor als Nick Nelson
Heartstopper
De cast van Heartstopper
Heartstopper
Corinna Brown als Tara Jones
Heartstopper
Kizzy Edgell als Darcy Olsson
Heartstopper
Yasmin Finney als Elle Argent
Heartstopper
William Gao als Tao Xu
Heartstopper
Kit Conner en Joe Locke
Powered by Labrador CMS