Binnenkort op Netflix: gay animatieserie Q-Force

Leestijd: < 1 min

Sean Hayes, bekend van zijn rol als Jack in Will & Grace, heeft voor Netflix een animatieserie gemaakt over een groep lhbtq geheim agenten. De serie heet Q-Force en deze week is een eerste teaser verschenen. Hier de beelden!

Sean Hayes liep al een tijd rond met het idee voor een animatieserie over een groep geheim agenten die gay zijn. Op 2 september is het zover: dan verschijnen de eerste tien afleveringen van Q-Force op Netflix.

Queer talenten

Q-Force gaat over een geheim agent genaamd Steve. Na zijn coming-out als gay wordt hij door zijn bazen naar West-Hollywood verbannen, met de gedachte dat het daar niet lang zal duren voordat Steve in de vergetelheid verdwijnt.

In plaats daarvan vormt Steve een nieuw team om zich heen dat bestaat uit verschillende queer talenten: de Q-Force. Allereerst is daar de lesbische monteur Deb, Twink is de naam van een dragqueen die zich meesterlijk weet te vermommen, Rev is een computerexpert en dan is er natuurlijk Steve zelf, die opereert onder de naam Mary.

Cast

Wanneer er ook nog een heteroman aan het team wordt toegevoegd, is het plaatje compleet. Of niet, want al deze uiteenlopende personages moeten missies voltooien zonder elkaar de hersens in te slaan.

Sean Hayes speelt het belangrijkste personage, Steve/Mary. Wanda Sykes (Blackish) leent haar stem aan Deb, Matt Rogers speelt Twink. Andere acteurs die meedoen zijn Gary Cole, David Harbour, Patti Harrison, Laurie Metcalf en Gabe Liedman.

2 september

Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 2 september te zien op Netflix. Hier de officiële teaser.

Powered by Labrador CMS