Billy Porter schittert in nieuwe trailer van Cinderella

Leestijd: < 1 min

Het bekende verhaal van Assepoester is opnieuw verfilmd. Cinderella heet die film simpelweg, en Camila Cabello speelt de hoofdrol. Billy Porter is te  zien als de goede fee, en zijn rol is genderloos. Bekijk hier de eerste beelden.

Het klassieke Assepoestersprookje is al vele malen verfilmd. Maar nog nooit speelde een mannelijke acteur de rol van goede fee, die Assepoester bijstaat met magische krachten.

Amazon Prime Video

De nieuwe verfilming heet Cinderella en is vanaf 3 september te zien op Amazon Prime Video. In een eerste trailer is Billy Porter als de goede fee te zien die Assepoester op weg helpt naar haar eerste bal.

Eerder vertelde Billy Porter: “Magie heeft geen gender. Mijn personage is genderloos, dat is althans hoe ik de rol speel. Het is heel krachtig geworden en de nieuwe Cinderella is een klassiek sprookje voor een nieuwe generatie.”

Volgens Porter zijn kinderen allang klaar voor een personage als zijn goede fee. “De kinderen wel. Het zijn de volwassenen die de boel vertragen.”

Cast

In de film zijn naast Camila Cabello en Billy Porter ook Idina Menzel, Pierce Brosnan en James Corden te zien. Daarnaast is bekendgemaakt dat Camila Cabello een aantal covers heeft ingezongen die in de film zijn te horen, waaronder ‘Material Girl’ van Madonna, Janet Jacksons ‘Rythm Nation’ en ‘Let’s Get Loud’ van Jennifer Lopez.

Hier de trailer.

Powered by Labrador CMS