Billy Porter en Luke Evans vechten om zoon in echtscheidingsdrama

Leestijd: < 1 min

Our Son is de naam van een film waarin twee echtgenoten uit elkaar gaan en na de scheiding allebei de voogdij willen krijgen over hun zoon van acht. Acteurs Billy Porter en Luke Evans spelen allebei een rol in deze film die wordt geregisseerd door Bill Oliver.

Na de openstelling van het huwelijk in de Verenigde Staten zijn veel koppels van hetzelfde geslacht met elkaar getrouwd. Uiteraard houdt niet ieder huwelijk stand en komt het ook geregeld weer tot een scheiding. Maar over dat onderwerp waren nog geen films gemaakt, met een mannenkoppel in de hoofdrol althans…

Our Son

Daar komt nu verandering in. Bill Oliver werkt aan een film met de titel Our Son en de acteurs Billy Porter en Luke Evans hebben getekend voor de eerste rollen. Hoewel het artikel op filmsite Deadline.com dit niet bevestigt, gaat het vermoedelijk om de rollen van de twee mannen die met elkaar in scheiding liggen.

Samen waren ze verantwoordelijk voor de opvoeding van hun achtjarige zoon en in de film is te zien hoe het gevecht om de voogdij losbarst.

Gay personages

Zowel Porter als Evans is gay. Waar Billy Porter het ene na het andere gay personage gestalte gaf, was Evans pas vorig jaar voor het eerst te zien in een dergelijke rol. Dat was in de tv-serie Nine Perfect Strangers.

Op dit moment werkt Porter als regisseur aan de rom-com Anything’s Possible, die draait om een transgender meisje dat in haar examenjaar verliefd wordt op een klasgenoot.

Wanneer Our Son te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Powered by Labrador CMS