Billy Eichner deelt reacties op Bros: “Mensen pakten hun Bijbel erbij”

Rode oortjes tijdens het kijken in het vliegtuig

Leestijd: < 1 min

De gay romcom Bros bevat een aantal seksscènes die sommige mensen nogal shocking vinden. Bedenker en hoofdrolspeler Billy Eichner vertelt over de reacties op de film. “Ik hoor veel grappige verhalen over mensen die film bekijken in een vliegtuig, maar geen idee hebben waar Bros over gaat.”

Billy Eichner deelde afgelopen vrijdag een bericht in zijn Instagram Stories waarin te zien was hoe een vliegtuigpassagier de persoon voor hem had gefilmd terwijl die naar de film Bros keek. 

Die bleek niet helemaal voorbereid op een seksscène in de film en reageerde nogal geamuseerd op hetgeen er in beeld kwam. Het onderschrift bij de video luidde: “De dame voor mij had de plot van Bros niet even bekeken voordat ze aan de film begon.”

Bijbel

En zo heeft Eichner meer voorbeelden van mensen in vliegtuigen. “Iemand vertelde me dat de persoon naast hem er een Bijbel bij pakte toen die zag naar wat voor film hij keek. In Bros zitten meerdere gay seksscènes, waaronder eentje met vier personen tegelijk. De film heeft dan ook een R-rating gekregen in de VS.

Naast Eichner zijn Luke Macfarlane, TS Madison, Bowen Yang en andere queer acteurs in de film te zien. Bros was overigens geen kassucces, Eichner zei eerder ‘teleurgesteld’ te zijn over de bezoekersaantallen.

Bros is inmiddels beschikbaar op de streamingplatforms, onder meer via Pathé Thuis.

Powered by Labrador CMS