Bekijk The Younger, een korte film over een Taiwanese masseur

Bekijk hier de trailer

Leestijd: < 1 min

Om de eindjes aan elkaar te knopen, begint de Taiwanese Hao een nieuwe carrière als masseur voor mannen. Hij krijgt het daardoor knap lastig met zijn gevoelens, die hij tot dusver heeft onderdrukt. Hoe loopt dit af? Bekijk hier alvast een fragment van The Younger.

Nadat zijn grootmoeder een beroerte heeft gekregen – en ook al kampt met Alzheimer – moet Hao een manier vinden om geld te verdienen om voor haar te zorgen. De medicijnen voor zijn oma zijn anders namelijk onbetaalbaar.

Hao besluit om masseur te worden voor mannen. Het werk dwingt hem om zijn gevoelens voor mannen, die hij tot dusver altijd heeft onderdrukt, een plek te geven. Al snel raakt alles uit balans op het gebied van werk en familie en langzamerhand verliest Hao zichzelf.

Prijzen

Dat is het verhaal van The Younger, een film uit Taiwan die is gemaakt in 2014 en een jaar later werd bekroond met een Golden Harvest Award tijdens het Short Film Festival in Taiwan. In 2015 kwam daar ook nog een prijs bij tijdens het International Queer Film Festival in Hamburg.

De film is te bekijken via GagaOOLala, een online filmplatform met queer titels waarvan het merendeel uit Azië afkomstig is. Een abonnement is niet duur. Benieuwd? Bekijk hieronder een fragment van The Younger.

Powered by Labrador CMS