Bekijk Lady Gaga’s Love For Sale – jazzconcert

Leestijd: < 1 min

‘Luck Be a Lady’, ‘Fly Me to the Moon’, ‘Night and Day’ maar ook haar eigen hits ‘Poker Face’ en ‘Born This Way’ kregen een jazz-makeover tijdens het eenmalige concert dat Lady Gaga gaf ter ere van het verschijnen van het tweede duettenalbum met Tony Bennett. Dat concert is tot 14 oktober te zien op YouTube, dus wees er snel bij…

Fans van Lady Gaga hadden zich wereldwijd verzameld in de malls van Westfield (in onder meer Londen, Los Angeles, Parijs, Barcelona, Stockholm, Wenen en ook Nederland) om het live concert van Lady Gaga op een groot scherm te kunnen volgen.

Jazzklassiekers

Lady Gaga gaf het concert ter gelegenheid van het verschijnen van haar tweede album vol duetten met Tony Bennett, dat ze Love For Sale hebben genoemd. Het staat wederom vol met jazzklassiekers.

De inmiddels hoogbejaarde Bennett heeft zich verschoond van alle promotiewerkzaamheden, dus Lady Gaga stond in haar eentje voor een vijfkoppig jazzorkest.

Herenigd met fans

Tijdens het concert, dat live was te volgen via Live.Westfield.com, vertelde Lady Gaga dat jazzmuziek de mooiste muziek is die bestaat en hoe fijn ze het vindt om eindelijk weer herenigd te zijn met haar fans.

Let vooral ook even op haar akoestische versie van 'Born This Way'. Het is bijna blues.

Het concert duurde ruim een uur en is nog tot en met 14 oktober te zien via YouTube. Wees er daarom snel bij!

Powered by Labrador CMS