Bekijk hier de uitzending van Mr Gay World 2021

Zie hier wie er met de titel naar huis gaat

Leestijd: < 1 min

Mr Gay World is terug van weggeweest. Afgelopen weekend werd de verkiezing live uitgezonden vanuit Zuid-Afrika. Die uitzending duurt ongeveer een uur en is hier terug te kijken. Zie hier wie er met de titel naar huis gaat!

In de virtuele editie van Mr Gay World 2021 zie je hoe alle kandidaten zich voorstellen – ieder gekleed in een tenue dat past bij het land van herkomst. Aangezien de heren allemaal op een eigen locatie in eigen land te zien zijn, is het een aardig kunststukje wat live is neergezet, zeker wat techniek betreft.

Tussen de spelrondes door spreken vooraanstaande lhbtq-activisten de kijkers toe. Alle kandidaten stellen zich uitgebreid voor en omdat we geen spoilers willen weggeven zie je op de bovenstaande foto niet het gezicht van de winnaar, maar van de twee presentatoren uit Zuid-Afrika: actrice en chef Elzabe Zietsman en acteur/zanger Earl Gregory.

Vorig jaar was er geen Mr Gay World 2020-verkiezing. Daarom is besloten om die wedstrijd dit jaar alsnog te houden. De uitzending daarvan zie je onder die van de verkiezing van 2021.

Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS