Hier de trailer

Bekijk deze vijf korte gay-films uit Italië

Vanaf 19 oktober te zien

Leestijd: < 1 min

Twee jongens willen van hun eiland ontsnappen om samen op avontuur te gaan. Een zoon vlucht met zijn vriend voor zijn overheersende vader. En een priester wil voorkomen dat een groep studenten een homo-erotische versie van een Bijbelverhaal maken. Dompel je onder in deze en andere korte films uit Italië, die als thema gemeen hebben dat ze over gays gaan. Hier de trailer!

Uproar (Pipinara)
Regisseur: Ludovico di Martino
In een pittoresk gehucht vlakbij Rome met uitzicht op zee verdelen twee jonge mannen hun tijd tussen voetballen en het plegen van kleine diefstallen. Hun misdaden hebben de luchtigheid en uitbundigheid van spelletjes uit de kindertijd, totdat een onverwacht voorstel een verandering markeert in hun leven, en dat van de geschiedenis van Italië, met de dood van Pier Paolo Pasolini.
Lees meer

Tidal Time (L’Ora di Porto)
Regisseur: Dario di Viesto
Na een bootongeluk waarbij hij het leven van zijn zoon Flavio in gevaar heeft gebracht, besluit visser Capudemazza om nooit meer te gaan vissen. Tien jaar later doet hij een ontdekking over zijn zoon, wat een gevoel bij hem veroorzaakt dat hij diep had begraven.
Lees meer

The Dummy (Il Manichino)
Regisseur: Renato Muro
In een buitenwijk van Rome raakt een jonge jongen geïntrigeerd door een etalagepop die in een veld is achtergelaten. De fascinatie voor dit levenloze lichaam markeert de ontdekking van een nieuwe wereld die bestaat uit impulsen, dromen en verlangens.
Lees meer

Lazarus Come Out (Lazarus Vieni Fuori)
Regisseur: Lorenzo Caproni
De 45-jarige Don Valter is een traditionele priester die uit nostalgie nog steeds een ouderwets zwart gewaad draagt. Op een dag verschijnt de jonge Claudio met zijn uitbundige acteursgezelschap. Ze zijn van plan om een avant-gardistische show op te voeren die gebaseerd is op het wonder van het evangelie van de wedergeboorte van Lazarus . De machteloze priester wordt overweldigd door deze jonge parvenu, die emoties bij hem oproept die hem, of hij het nu leuk vindt of niet, naar de moderne tijd zullen trekken.
Lees meer

Glue (Colla)
Regisseur: Renato Muro
Het zijn de laatste dagen van de zomer op Procida, een klein eiland in de golf van Napels. De puberteit van Domenico loopt ten einde, net als zijn gedoemde relatie met Marcello. Domenico. Al snel is hij alleen met Lallo, de jongere broer van zijn beste vriend Antonio. Na een dag zwemmen in de baai, doelloos fietsen en grappige telefoontjes plegen, gaat het paar naar Sara, een transseksuele vrouw die ouder is dan zij. Met z’n drieën gaan ze op een nachtelijke ontdekkingsreis, die de verlangens van de twee jonge jongens zal aanwakkeren.
Lees meer

De films zijn vanaf 19 oktober te zien op Amazon Prime Video en op Vimeo. Let op: de link naar Vimeo doet het vanaf 19 oktober. Hou ook de website van NQV Media in de gaten voor meer informatie. Hier de trailer!

Powered by Labrador CMS