Bekijk de video van Kylie’s nieuwe single ‘Magic’

Een dikke maand voor haar Disco-album verschijnt

Leestijd: < 1 min

Dus zo klinkt ‘disco voor volwassenen’, zoals Kylie de sound van haar nieuwe album omschrijft… ‘Magic’ is een aanstekelijke dancetrack met een vrolijke video waarin Kylie het stralende middelpunt is te midden van een groep kleurrijke dansers. Hier de beelden!

Op 6 november komt het vijftiende studioalbum van Kylie Minogue uit, Disco genaamd. Er staan liedjes op die de zangeres ‘grown up disco’ noemt, want ook volwassenen hebben af en toe ‘pure pop fun’ nodig, zo vertelde Kylie in een interview met GQ Magazine.

Discohype
In hetzelfde interview wezen ze Kylie op de huidige discohype, met hits in die stijl van Dua Lipa, Doja Cat en Lady Gaga. Haar antwoord: “Alles is cyclisch, nietwaar?”

Ook als je terugblikt op haar eigen carrière, is bijvoorbeeld ‘Spinning Around’ uit 2000 een ode aan het genre. Of ‘I Believe In You’ en ‘Giving You Up’, van het verzamelalbum Ultimate Kylie uit 2004.

Studio aan huis
Haar nieuwe album staat dus geheel in het teken van disco, met als eerste voorbeeld de leadsingle ‘Say Something’. Ze maakte het leeuwendeel van het album in een studio aan huis, want ook Kylie zat in lockdown.

‘Magic’ is de tweede single die voorafgaat aan Disco. Het is een vrolijk, aanstekelijk nummer dat je na twee keer meezingt. Hier onder zie je de nieuwe video, gevolgd door een optreden in de talkshow van Jimmy Fallon, alwaar ze ‘Say Something’ zong.

Powered by Labrador CMS