Bekijk de video: 24 uur met Måneskin

Leestijd: < 1 min

Victoria, Damiano, Ethan en Thomas vormen gevieren dé rockband van dit moment: Måneskin. Ter gelegenheid van een covershoot brachten ze 24 door met Vogue Italia is een video gemaakt waarin ze vertellen over het plotselinge succes.

Onder de video 24 Ore Con I Måneskin staat even opgesomd wat de Italiaanse rockband in korte tijd heeft bereikt. Zo wonnen ze niet alleen X Factor, San Remo en het Eurovisie Songfestival, maar waren ze ook de openingsband van de recente Rolling Stones-concerten, de eerste Italiaanse band met twee hits tegelijk in de Britse top tien, kregen ze een Grammy-nominatie als ‘Beste Nieuwe Act’, wonnen ze in de categorie ‘Beste Alternatieve Act’ tijdens de American Music Awards, waren ze de eerste Italiaanse band die te gast was bij Jimmy Fallon’s Tonight Show en traden ze op tijdens het Amerikaanse Coachella Festival. En dan waren hun singles ‘Beggin’ en ’The Loneliest’ ook nog eens ’s werelds best beluisterde tracks op Spotify.

Fotoshoot

Hoog tijd dus, voor een covershoot voor Vogue Italia. Het gerenommeerde modeblad maakte een video waarin ze Victoria, Damiano, Ethan en Thomas 24 uur volgden. Die periode is teruggebracht tot dik zes minuten, waarin ze vertellen over de ingewikkeldste kostuums die ze hebben gedragen, het moment waarop Victoria’s boob naar buiten piepte, wat haar favoriete pasta is, enzovoort. En dan is een van de vier ook nog eens jarig. Wie dat is? Dat zie je hieronder!

Powered by Labrador CMS