Young Royals

Bekijk de trailer van Young Royals – het derde en laatste seizoen

Leestijd: 1 min

Het tweede seizoen van Young Royals kwam ten einde met een flinke rel: er was een sekstape uitgelekt en dat betekent veel, zo niet alles voor de toekomst van het Zweedse koninklijk huis. Hoe gaat dit nu verder? Een nieuwe trailer licht een tipje van de sluier op. Let op: spoilers!

In maart gaat het derde en laatste seizoen van Young Royals van start op Netflix. De serie, die gaat over de prille liefde tussen de Zweedse prins Wilhelm en zijn studiegenoot Simon, kwam aan het einde van seizoen twee tot een climax. Dat de prins een relatie heeft met een jongeman is tot daar aan toe, maar nadat een rancuneuze jaargenoot een sekstape van de twee heeft gelekt, is het hommeles – zowel op de elitaire privéschool als binnen de kringen van het koninklijk huis in Zweden.

doofpot

Aanvankelijk probeerden de royals de kwestie in de doofpot te stoppen, want van de twee jongens was allleen Simon volledig in beeld te zien. Maar toen besloot Wilhelm open kaart te spelen en waren de poppen alsnog aan het dansen. Hoe dit nu verder gaat is te zien in het derde en laatste seizoen van Young Royals.

In de serie wordt Wilhelm gespeeld door Edvin Rying en Simon door Omar Rudberg. De relatieperikelen tussen deze twee vormen niet het enige onderwerp van de serie. Ook de geheime verhouding tussen Sara en August wordt verder uitgediept.

trailer 

Bekijk hier de eerste beelden van Young Royals – seizoen drie.

Powered by Labrador CMS