Bekijk de trailer van Uncoupled, over een man die is gedumpt door zijn vriend

Vanaf 29 juli op Netflix

Leestijd: < 1 min

Nadat Michael na zeventien jaar is gedumpt door zijn vriend, is een van de eerste dingen die hij doet: een dickpic maken voor z’n Grindr-date. In de nieuwe Netflix-serie Uncoupled is te zien hoe Michael zijn leven als single man van in de veertig opnieuw vorm moet geven. Het is een comedy met in de hoofdrol Neil Patrick Harris. Bekijk hier de nieuwe trailer.

Michael Lawson heeft het prima voor elkaar. Hij leidt een succesvol bestaan als makelaar in New York City, omgeven door fijne familie en vrienden en een liefdevolle relatie van zeventien jaar met zijn partner Colin.

Maar op de avond van zijn vijftigste verjaardag vertrekt Colin plotseling. Michael is radeloos waarom laat zijn vriend, zijn soulmate hem zomaar in de steek? En hoe zal hij zich moeten handhaven als single man van in de veertig, in New York?

Cast

Michael Lawson is een rol van Neil Patrick Harris. Colin wordt gespeeld door Tuc Watkins. Tisha Campbell is te zien als Michaels collega en beste vriendin. Marcia Gay Harden, Emerson Brooks en Brooks Ashmanskas komen ook voorbij in Uncoupled.

Vorig jaar was er nog gedoe rond Uncoupled, nadat actrice Ada Maris haar rol als Latina schoonmaakster had teruggeven. Het personage dat Carmen heette, sprak gebrekkig Engels en deed hysterisch. Maris vond haar personage ‘aanstootgevend stereotiep’ en ‘achterhaald’. De makers hebben hun excuses aangeboden en Carmen uit de serie geschreven.

Een en ander is te zien op Netflix, vanaf 29 juli. Hier de trailer.

Powered by Labrador CMS