Bekijk de trailer van Stranger Things – seizoen 3

Op 4 juli op Netflix

Leestijd: < 1 min

Netflix heeft de trailer van het derde seizoen van Stranger Things online gezet. De nieuwe serie verschijnt op 4 juli op Netflix, waar de eerste twee seizoenen ook nog altijd staan. Bekijk hier de trailer.

In het tweede seizoen van Stranger Things werd Will, na zijn verdwijning in de Upside Down, bezeten door het monster The Mind Flayer. Dit terwijl er nog steeds geen spoor was van Eleven. Uiteindelijk keerde Eleven terug en kwam alles weer goed na een hels gevecht tegen de Demogorgons.

Maar in de laatste aflevering, terwijl de kinderen rustig op hun eerste bal stonden te dansen en zich van geen kwaad bewust waren, bleek The Mind Flayer nog altijd onder Hawkins te leven.

Het derde seizoen speelt zich opnieuw af in Hawkins, Indiana, in 1985. De zomer is aangebroken en de kinderen hebben een zomerbaantje in het nieuwe winkelcentrum Starcourt Mall of genieten van hun zomervakantie. Maar hoe rustig zal deze zomer verlopen?

Stranger Things ontving o.a. 18 Emmy-nominaties (met 5 overwinningen) en won de SAG Award 2017 voor Outstanding Performance by an Ensemble in een dramaserie.  

Hier de eerste beelden uit het nieuwe seizoen dat op 4 juli verschijnt op Netflix.

Powered by Labrador CMS