Bekijk de trailer van Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Bekijk ook de foto-gallery

Leestijd: < 1 min

Er komt een spin-off van de populaire Netflix-serie Bridgerton. Die heet Queen Charlotte: A Bridgerton Story en speelt zich af in de periode voorafgaand aan de reguliere serie en is dus een prequel. Die gaat over het huwelijk van de jonge Charlotte met koning George. Bekijk hier de teaser-trailer.

Door de ogen van de machtige Queen Charlotte volgen we in deze Bridgerton-prequel haar huwelijk als jonge koningin met koning George. Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite, de wereld van de personages uit Bridgerton.  

Cast

De cast van Queen Charlotte: A Bridgerton Story is ook bekend. Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) en Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) zijn te zien als hun welbekende Bridgerton-personages. India Amarteifio (Line of Duty) speelt de jonge koningin Charlotte, Michelle Fairley (Gangs of London) speelt prinses Augusta en Corey Mylchreest (The Sandman) speelt de jonge koning George.

De cast bestaat verder uit Arsema Thomas als de jonge Agatha Danbury, Sam Clemmett (Harry Potter and the Cursed Child) als de jonge Brimsley, Freddie Dennis (The Nevers) als Reynolds, Richard Cunningham (The Witcher) als Lord Bute, Tunji Kasim (Nancy Drew) als Adolphus, Rob Maloney (Casualty) als de dokter, Cyril Nri (Cucumber) als Lord Danbury en Hugh Sachs (Bridgerton seizoen 1 & 2) als de oudere Brimsley. 

Teaser

Queen Charlotte: A Bridgerton Story bestaat uit zes afleveringen en vanaf 4 mei te zien op Netflix. Hier de teaser trailer.

Powered by Labrador CMS