Bekijk de trailer van His Man, een Zuid-Koreaanse datingshow met acht mannen

Wie gaat met wie?

Leestijd: < 1 min

In de Zuid-Koreaanse datingshow His Man delen acht single mannen een huis met daarin slechts drie bedden. Wie gaat met wie? En hoe lang houden bepaalde verhoudingen stand? De eerste aflevering van His Man staat nu online. Bekijk hier alvast de trailer.

GagaOohLala is de naam van een online streamingplatform waarop voornamelijk Aziatische films en series zijn te zien met lhbtq-gerelateerde onderwerpen, zowel fictie als non-fictie. Af en toe pikken we er eentje uit waarvan we denken: gaat dat zien!

His Man is een Zuid-Koreaanse datingshow waarin acht single mannen een huis met elkaar delen. De synopsis luidt: “Als de allereerste BL datingshow van Zuid-Korea, brengt His Man een groep van acht hete, sexy, vrije en alleenstaande homomannen samen in een gedeeld huis waar ze samenwonen en zich openstellen voor elkaar in hun zoektocht naar echte liefde.” BL staat voor ‘Boys Love’, wat een tv-genre op zich is.

Extra complicatie in dit huis: voor de acht mannen zijn slechts drie bedden beschikbaar… De eerste aflevering staat sinds kort op GagaOohLala en is hier te vinden. Op die pagina is ook de trailer van His Man te vinden.

Powered by Labrador CMS