Bekijk de trailer van Good Grief, een film over verlies en de harde waarheid

Vanaf 5 januari op Netflix

Leestijd: 1 min

Luke Evans en Dan Levy spelen geliefden in de film Good Grief. Marc staat in de schaduw van zijn echtgenoot Oliver en vindt dat prima. Maar dan overlijdt Oliver onverwacht en stort de wereld van Marc volledig in. Met zijn twee beste vrienden reist hij naar Parijs, waar ze de harde waarheid onder ogen moeten zien. Bekijk hier de trailer van de film, die vanaf 5 januari te zien is op Netflix.

Dan Levy schreef het scenario voor Good Grief, regisseerde de film en speelt tevens een van de hoofdrollen, namelijk die van Marc. Die is getrouwd met Oliver (een rol van Luke Evans), maar aan het huwelijksgeluk komt onverwacht een einde.

Confronterend verhaal met humor

Na het overlijden van Oliver gaat Marc op reis naar Parijs met zijn twee beste vrienden, Sophie (gespeeld door Ruth Negga) en Thomas (Himesh Patel). Daar worden ze geconfronteerd met de harde waarheid en moeten ze die op de een of andere manier onder ogen zien te komen.

Levy zegt dat de film een confronterend verhaal vertelt over vriendschap en verlies en alle toestanden die daarmee gepaard gaan, terwijl de personages de waarheid het grootste deel van hun leven hebben ontweken. “De film is grappig, bitterzoet en heeft me geholpen mijn eigen verdriet te verwerken. En ik hoop dat dit ook voor andere mensen geldt.”

Trailer

Good Grief staat op 5 januari op Netflix. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS