Bekijk de trailer van Everything Now, de nieuwste queer tienerserie op Netflix

Met Stephen Fry en Sophie Wilde

Leestijd: < 1 min

Everything Now is de naam van een nieuwe Britse Netflix-serie waarin een groep tieners centraal staat. Vanaf 5 oktober is te zien hoe de 16-jarige Mia naar huis terugkeert nadat ze is behandeld voor een eetstoornis en haar eerste stappen zet op het gebied van de liefde. Bekijk hier de trailer.

Mia is langdurig opgenomen geweest in een kliniek, waar ze werd behandeld voor haar eetstoornis. Ze keert naar huis terug en wordt teruggeworpen in een wereld waarin haar vrienden zonder haar zijn doorgegaan met leven, terwijl haar wereld stil is blijven staan.

Ze pakt de draad weer op, samen met haar drie beste vrienden en een nieuwe crush. Mia slaat aan het daten, zoent voor het eerst en komt erachter dat niet alles in het leven volgens plan verloopt.

Sophie Wilde en Stephen Fry

Dat is heel in het kort het verhaal van het Britse queer tienerdrama Everything Now, dat vanaf 5 oktober te zien is op Netflix. Mia wordt gespeeld door Sophie Wilde, die onlangs te zien was in de horrorhitfilm Talk to Me.

Haar moeder Viv is een rol van Vivienne Acheampong, die bekend werd als Lucienne in The Sandman, een fantasy dramaserie die ook te zien is op Netflix. Verder is Stephen Fry te zien als Dr. Nell, de behandelend arts van Mia.

Trailer

Everything Now bestaat uit acht afleveringen. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS