Bekijk de trailer van Down Low, een gay rom-com met Zachary Quinto en Lukas Gage

“I am like human poppers. I open anyone up”

Leestijd: < 1 min

Lukas Gage speelt een masseur die zijn geremde cliënt niet alleen een happy ending bezorgt, maar hem ook in de wereld van de hook-up apps introduceert. Dat is het gegeven van de rom-com Down Low, die op 10 oktober online is te bekijken. Hier is alvast de trailer.

Zachary Quinto speelt Gary, een man die jarenlang zijn gevoelens onderdrukt. Hij gaat naar een masseur (een rol van Lukas Gage), die hem met een zogeheten happy ending zijn eerst seksuele ervaring met een andere man bezorgt. Er gaat een wereld voor hem open als de masseur hem laat kennismaken met de bekende hook-up apps. En dat is niet alleen maar leuk en aardig, zoals de eerste beelden van de film Down Low laten zien…

Hook-up

In de trailer is te zien dat Gary aan de masseur vertelt dat hij de eerste man is met wie hij intiem is geweest. Hiervoor had hij een vrouw, maar die heeft hem verlaten. De masseur wil hem laten zien wat het betekent om gay te zijn en organiseert een hook-up via een Grindr-achtige app. Maar de date in kwestie komt te overlijden, en zo gebeuren er meer dingen die niet helemaal in de haak zijn in een nacht vol seks en drugs.

Première: 10 oktober

Down Low is een film van Sony Pictures Entertainment die vanaf 10 oktober te koop en/of te zien is via SonyPictures.com. Naast Quinto en Gage zijn ook Judith Light, Simon Rex en Audra McDonald te zien. Lukas Gage schreef het scenario samen met Phoebe Fisher en de regie is in handen van Rightor Doyle.

Bekijk hier de trailer.

Powered by Labrador CMS