Dicks: The Musical

Bekijk de trailer van Dicks: The Musical

Deze grappige en verdorven film is nu te streamen

Bekijk de trailer van Dicks: The Musical

Dicks is een grappige en verdorven musical over twee door zichzelf geobsedeerde zakenlieden, die erachter komen dat ze een eeneiige tweeling zijn. Megan Mullally (Karen uit Will & Grace) speelt mee en Bowen Yang is te zien als God. Bekijk hier de trailer, en zie waar je Dicks: The Musical kunt streamen.

Twee zakenlieden die nogal vol zijn van zichzelf, zijn elkaars grootste rivalen. Maar dan komen ze erachter dat ze een eeneiige tweeling zijn die elkaar lang geleden uit het oog zijn verloren. Ze smeden een plan om hun excentrieke, gescheiden ouders weer samen te brengen.

Dat is in het kort het verhaal van Dicks: The Musical. Het verhaal is geschreven door Aaron Jackson en Josh Sharp, die ook te zien zijn in de hoofdrollen. Verder zijn hiphopdiva Megan Thee Stallion, Nathan Lane, Megan Mullally (Karen uit Will & Grace) en Bowen Yang te zien, die laatste in de rol van God.

 trailer en streamen

Dicks: The Musical is geregisseerd door Larry Charles, die je wellicht kent van zijn werk voor Seinfeld en Borat. Bekijk hieronder de trailer en zie hier waar je de film in Nederland kunt streamen.

Powered by Labrador CMS