Bekijk de trailer van de Red Hot Full Frontal Calender

Leestijd: < 1 min

Er is een nieuwe trailer uit waarin de twaalf hunky Red Heads zich presenteren. De kalender, die officieel de naam Red Hot C*cks Calender heet, heeft in de afgelopen zeven jaar meer dan 70.000 euro opgebracht voor goede doelen. Koop er ook eentje, als je deze trailer hebt gezien.

Voor de 2020-editie van de Red Hot-kalender is een jarentachtigthema bedacht. We zien Atari-computers, zweetbanden, walkmans en andere attributen uit die tijd.

Volgens de maker van de kalender, Thomas Knights, is het fijn om terug te keren naar tijden waarin er nog geen internet was en mannen nog gewoon een ‘bush’ tussen hun benen hadden. Volgens hem rust er nog altijd een taboe op ginger-kleurig schaamhaar. “Er zijn nog een paar taboes over in de wereld”, vertelt hij. “Een daarvan is oranje of rood schaamhaar. Het is zo zeldzaam dat er veel mensen zijn die zoiets nog nooit gezien hebben.”

Daar wil Knights met zijn kalender dus verandering in brengen. De heren zijn dan ook full frontal te zien. Hier onder een paar gekuiste foto’s en de nieuwe trailer van de 2020-kalender, die hier te koop is.

Powered by Labrador CMS