Bekijk de trailer van Body Shop, een spookachtig horrordrama

Leestijd: < 1 min

Een jonge soldaat kom om het leven bij een tragisch ongeval, maar blijft als geest rondwaren in de lichamen van anderen. Hij besluit om mannen die vreemdgaan met andere mannen een lesje te leren in dit spookachtige drama met de naam Body Shop. Bekijk hier de trailer.

Body Shop is de naam van een surrealistische dramafilm, die gaat over een jonge soldaat die om het leven komt bij een tragisch ongeval. Hij blijft als geest rondwaren op aarde, waarbij hij het vermogen heeft om zich te huisvesten in de lichamen van anderen.

Seksuele odyssee

Hij besluit om zich te herenigen met zijn transgender zus die hij uit het oog was verloren. Tijdens zijn reis raakt hij afgeleid door mannen die hij onderweg tegenkomt. Hij besluit zich te bemoeien met hun relaties en ontrouwe minnaars een lesje te leren.

Zijn seksuele odyssee voert hem van Taiwan naar Japan, van Spanje naar Thailand, maar wanneer hij in Hong Kong aankomt, ontmoet hij een geestverwant van wie hij al snel beseft dat het zijn soulmate is.

Bizarre operaties

Het is 2019 en Hong Kong is in de ban van massale protesten tegen de Chinese overheid. De twee besluiten hun toevlucht te zoeken in een garage, waar ze bescherming vinden tegen de rest van de wereld en hun liefde voor elkaar kunnen uiten.

Dan neemt het verhaal opnieuw een wending, want die garage blijkt de thuisbasis te zijn voor een clandestien netwerk dat operaties uitvoert op menselijke lichamen en deze onderwerpt aan behandelingen die morele grenzen tarten.

Bekijk de trailer

Body Shop is bedacht door de in Hong Kong gevestigde schrijver, regisseur en filmmaker Scud, die bekendstaat om zijn provocerende, sfeervolle en grafische kenmerken. Zijn nieuwste film is een verleidelijke mix van het metafysische en het erotische.

Body Shop is vanaf 6 december te zien op verschillende video on demand-platformen. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS