Bekijk de trailer van All of Us Strangers

Over de romance tussen twee buurmannen

Leestijd: < 1 min

Scenarioschrijver Adam krijgt een verhouding met zijn mysterieuze buurman Harry. Maar dan gebeurt er iets vreemds: hij komt zijn ouders tegen, die al dertig jaar dood zijn maar doorleven alsof het vroeger was. Dit is het gegeven van de film All of Us Strangers. Bekijk hier de trailer.

All of Us Strangers is gebaseerd op de roman Strangers van de Japanse schrijver Taichi Yamada. Andrew Scott speelt de scenarioschrijver Adam, die zich in een romantisch avontuur heeft gestort met zijn mysterieuze buurman Harry (een rol van Paul Mescal).

Maar dan gebeurt er iets heel vreemds. Adam komt zijn ouders tegen (gespeeld door Jamie Bell en Claire Foy), die dertig jaar geleden zijn overleden, maar ze leven alsof de tijd al die jaren heeft stilgestaan.

Veel lof

Het Britse fantasiedrama ging op 31 augustus in première op het Telluride Film Festival in Chicago. All of Us Strangers is geregisseerd door Andrew Haigh, bekend van de films Weekend (2011) en 45 Years (2015) en de serie Looking (2014-2015). Critici prezen zijn regie, net als de acteerprestaties van Scott en Mescal.

Seksscènes

In een interview met Vanity Fair vertelde Haigh over de intense chemie tussen de twee hoofdrolspelers. “Ze kenden allebei geen angst, ook niet voor scènes die wat gevoeliger waren zoals de seksscènes. Ik wilde laten zien hoe seks echt voelt, met de nervositeit en de opwinding die elkaar afwisselen en het fysieke gevoel van aangeraakt worden door iemand anders, en wat dat met je doet.”

Trailer

Wanneer All of Us Strangers in Nederland is te zien, is nog niet bekend. Wel is er de trailer, die bekijk je hier.

Powered by Labrador CMS