Bekijk de nieuwe trailer van Young Royals, seizoen twee

Over de liefde tussen prins Wilhelm en Simon

Leestijd: < 1 min

Het tweede seizoen van Young Royals komt eraan. Te zien is hoe de romance tussen prins Wilhelm van Zweden en Simon verder opbloeit (of niet). De twee ontmoetten elkaar in het eerste seizoen op een elitaire kostschool. Bekijk hier de trailer van seizoen twee, dat op 1 november van start gaat op Netflix.

In Young Royals was te zien hoe prins Wilhelm van Zweden (een rol van Edvard Ryding) naar een elitaire kostschool ging, genaamd Hillerska. Daar leerde hij Simon kennen (gespeeld door Omar Rudberg). De twee begonnen een vurige romance, die door een achterneef van Wilhelm werd onthuld door een video te publiceren.

Statement

De moeder van Wilhelm, tevens de koningin van Zweden, eiste dat haar zoon een statement naar buiten bracht waarin hij ontkende dat hij in de video te zien was. Voor Simon was dit reden om een punt achter de verhouding te zetten.

De twee blijven echter naar elkaar verlangen, zo is te zien in de trailer van het nieuwe seizoen, dat op 1 november van start gaat op Netflix. Zou de relatie opnieuw opbloeien? Een nieuwe complicatie is dat er een nieuwe scholier arriveert op Hillerska. Deze Marcus ziet Simon best wel zitten.

Spijt

Intussen betuigt Wilhelms achterneef August spijt van het lekken van de video. Bekijk hier alvast de trailer van het nieuwe seizoen. Het eerste seizoen vind je hier op Netflix.

Powered by Labrador CMS