Bekijk de nieuwe trailer van Maestro, met Bradley Cooper als Leonard Bernstein

Leestijd: < 1 min

Na A Star Is Born is Bradley Cooper opnieuw op zijn regisseursstoel gaan zitten voor de film Maestro, waarin hij ook de hoofdrol speelt. Maestro vertelt het levensverhaal van Leonard Bernstein, de componist en dirigent die op vrouwen viel, maar ook op mannen. Bekijk hier de extra lange nieuwe trailer.

Maestro vertelt een indrukwekkend en moedig liefdesverhaal over de levenslange relatie tussen Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein. De hoofdrollen worden vertolkt door Carey Mulligan en Bradley Cooper. Bovendien neemt Bradley Cooper de regie op zich. 

Liefdesbrief

Maestro is een groots, emotioneel verhaal over liefde en familie en bovenal een liefdesbrief aan het leven en de kunst. 

In de film is een behoorlijke sterrencast te zien, met namen als Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton en Miriam Shor.

Ook het team van producenten is beroemd. Naast Bradley Cooper zijn dit Martin Scorsese, Steven Spielberg, Fred Berner, Amy Durning en Kristie Macosko Krieger.

Ophef

Er was enige ophef ontstaan toen de eerste beelden van Maestro naar buiten kwamen, want Bradley Cooper was daarin te zien met een indrukwekkende neusprothese die hij zich had laten aanmeten voor een treffende gelijkenis met Bernstein. Criticasters noemden dit een ‘Joods stereotype’, maar de familie van de componist verdedigde Cooper juist.

De film gaat  in première in een beperkt aantal bioscopen, maar is vanaf 20 december ook te zien op Netflix. Bekijk hier de extra lange nieuwe trailer.

Powered by Labrador CMS