Bekijk de nieuwe trailer van Euphoria – seizoen 2

Nieuwe afleveringen vanaf 9 januari 2022

Leestijd: < 1 min

Eindelijk weten we wanneer het tweede seizoen van de veelgeprezen serie Euphoria in première gaat. Op 9 januari pakken ze de draad weer op. De eerste beelden beloven een hoop nieuwe ontwikkelingen. Bekijk hier de trailer.

Euphoria volgt de verwikkelingen rond Rue (een rol van Zendaya), een ex-drugsverslaafde die haar leven weer op de rit probeert te krijgen na een opname in een kliniek.

Nederlandse uitzending nog onbekend

Het eerste seizoen begon in juni 2019. Daarna volgden nog twee specials. Vanaf 9 januari 2022 gaat het tweede seizoen van start op de Amerikaanse zender HBO. Veelal volgt de uitzending in Nederland dan op ZiggoGo TV, maar wellicht gooit HBO Max roet in het eten. HBO is momenteel bezig dit eigen streamingplatform wereldwijd uit te rollen en behoudt zijn nieuwe series voor hun eigen Max. En wanneer HBO Max in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Afijn, de nieuwe trailer belooft een hoop nieuwe ontwikkelingen. Te horen is Rue, die vertelt: “Als je jonger bent, voelt alles zo definitief. Maar als je ouder wordt, realiseer je je dat niets definitief is en dat iedereen die je liefhebt van je af kan drijven.”

Intens en moeilijk

Naast de vaste castleden Sydney Sweeney (Cassie), Alexa Demie (Maddy), Barbie Ferreira (Kat) en Mauda Apatow (Lexi) is ook nieuwkomer Dominic Fike te zien in de trailer.

Uit die trailer blijkt nog niet echt welke kant het opgaat in seizoen twee van Euphoria, maar in een interview met Teen Vogue liet Zendaya weten dat het een intens en moeilijk seizoen is. “Wat Rue meemaakt, kan soms verwoestend zijn. Rue is een personage dat belangrijk is voor heel veel kijkers. Ik hoop dat die trots zullen zijn op hoe ik haar verbeeld. Het zal niet altijd leuk zijn om naar te kijken, soms.”

Hier de trailer.

Powered by Labrador CMS