Bekijk de nieuwe trailer van Elite – seizoen 7

Leestijd: < 1 min

Omar is terug van weggeweest. Iván loopt rond met een gebroken hart. Isadora moet dealen met haar gevaarlijke familie. Is het mogelijk voor de leerlingen van Las Encinas om elkaar te vertrouwen? Met deze tekst lanceert Netflix de nieuwe trailer van het zevende seizoen van Elite, dat op 20 oktober van start gaat. Hier de beelden!

Eerder deelde Netflix al een video met broeierige beelden, die weinig lieten zien over het nieuwe seizoen van deze Spaanse lbhtq-serie. Elite begon ooit met het gegeven dat drie jongeren uit een lagere klasse hun weg moesten zien te vinden op een elitaire privéschool, terwijl er net een moord is gepleegd.

Omar Ayuso

Ook in latere seizoen was het geweld niet van de lucht. Zo eindigde het zesde seizoen met een schietpartij vanuit een zwarte SUV, waarbij niet duidelijk werd wie precies het loodje hebben gelegd. Het is dan ook te verwachten dat seizoen zeven start met de nasleep van deze schietpartij, en wie daarachter zit.

Omar Ayuso speelde jarenlang de rol van Omar Shanaa en keert nu terug naar Las Encinas: niet als leerling maar als stagiair. Verder werd bekend dat de Braziliaanse zangeres Anitta te zien zal zijn, als het personage Jessica.

Trailer

Nog twee dagen en dan is het zover: op 20 oktober gaat seizoen 7 in première. Hier is de trailer!

Powered by Labrador CMS