Bekijk de nieuwe trailer van de horrorfilm Knock At The Cabin

Zie je niet vaak: een horrorfilm met een gaykoppel

Leestijd: < 1 min

In Knock At The Cabin is te zien hoe een gay mannenkoppel met hun dochtertje vakantie viert een boshut, maar al gauw gaat het mis: ze worden belaagd door enge mensen. De horrorfilm gaat op 2 februari in première, bekijk hier alvast de nieuwe trailer.

Tijdens een vakantie in een afgelegen boshut worden een jong meisje en haar twee vaders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen die eisen dat ze een onmogelijke keuze maken om de apocalyps af te wenden. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, weten ze niet wat ze moeten geloven en die beslissing nemen is dan ook bijna onmogelijk.

Knock At The Cabin is gebaseerd op het boek van Paul Tremblay uit 2018, getiteld A Cabin At The End Of the World. Volgens regisseur M. Night Shyamalan is het een psychologische horrorfilm geworden.

Cast

De film heeft een sterrencast, met Dave Bautista (Dune, Guardians of the Galaxy), Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), Nikki Amuka -Bird (Persuasion, Old), nieuwkomer Kristen Cui, Abby Quinn (Little Women, Landline) en Rupert Grint (Servant, Harry Potter-franchise).

Trailer

Knock At The Cabin gaat in première op 2 februari. Deze week is een nieuwe trailer verschenen die behoorlijk op de angstzenuwen werkt. Die bekijk je hieronder.

Powered by Labrador CMS