Bekijk de korte film Dino At The Beach

Over een bronstige ontmoeting op het strand

Leestijd: < 1 min

Dino ligt te soezen op het strand als een jongeman hem vraagt of hij even op zijn spullen wil passen: het is Sebastian die een duik wil nemen. Als hij terugkomt na het zwemmen, windt hij er geen doekjes om: “Are you up for a fuck?” Hoe dit afloopt, zie je in de korte film Dino Ath The Beach.

Dino At The Beach speelt zich af in de jaren zestig en is gemaakt door scenarioschrijver / regisseur Josh Cox. In de film is te zien hoe Dino (een rol van Devon McDowell) en Sebastian (Mateo Correa) elkaar op het strand ontmoeten.

Strakke speedo

Dino ligt te zonnen op het strand en van Sebastian komen aanvankelijk alleen een paar benen in beeld. Nadat die heeft gevraagd of Dino even op zijn spullen wil passen, kleedt Sebastian zich uit om in een strakke speedo in de branding te verdwijnen.

Als Sebastian terugkomt na het zwemmen, vraagt hij Dino op de man af: “Are you up for a fuck?” In de tien minuten die de film duurt, zie je hoe de twee elkaar(s lichaam) beter leren kennen. Na afloop is te zien hoe ze deze ervaring allebei op hun eigen manier hebben beleefd.

Americana Pictures

Als de film is afgelopen vraag je je af: was dit echt of een fantasie van Dino? En zo ja, van wie? De sensuele, zonnige beelden doen je verlangen naar de zomer en alle fantasierijke ontmoetingen die daarbij komen kijken.

Dino At The Beach is door Americana Pictures geplaatst op YouTube, waar ook andere korte queerfilms van Josh Cox zijn te zien. Zoek maar eens op Summer After, Summer of Mesa, Touch Me Not en Honey.

Powered by Labrador CMS