G - Lost In Frankfurt

Bekijk de film G – Lost in Frankfurt

Over een hartstochtelijke one night stand die uitmondt in een affaire

Leestijd: 1 min

De Poolse Kris kan geen baan vinden in Warschau, dus beproeft hij zijn geluk in Frankfurt. Daar leert hij Damiano kennen, met wie binnen één dag een hartstochtelijke affaire ontstaat. Daarover gaat de film G – Lost in Frankfurt, een erotische kijk op de levens van gay mannen in de nacht. Je bekijkt ‘m hier!

Kris is werkloos. In de Poolse hoofdstad Warschau lukt het hem niet om een baan te vinden, dus beproeft hij zijn geluk in Frankfurt. Hier komt hij terecht in een winkel vol hip mannenondergoed.

aantrekkelijke kerel

Na een ietwat wankele start besluit hij de vreemde stad te verkennen, een onbekende stad waarin hij nu zijn weg moet zien te vinden. Als hij in de winkel Damiano leert kennen, biedt die hem aan om Kris het nachtleven van Frankfurt te laten zien.

Damiano is een jonge, uiterst aantrekkelijke kerel, dus Kris zegt volmondig ja op zijn aanbod. Na wat voorzichtige aanrakingen en intens oogcontact ontstaat binnen één dat een hartstochtelijke affaire.

mannen in de nacht 

Daarover gaat de film G – Lost in Frankfurt, die een erotische en eerlijke kijk biedt op de levens van gay mannen in de nacht. De film komt uit 2015, duurt 1u28m en is gemaakt in Duitsland.

G – Lost in Frankfurt is te streamen via het online platform GagaOoLala, waar je ladingen lhbtiq+-gerelateerde content kunt vinden van over de hele wereld. Om de film te kunnen zien, heb je een abonnement nodig, voor 6,99 dollar per maand. Ga je voor een langere periode, dan krijg je korting.

G – Lost in Frankfurt is hier te zien!

Powered by Labrador CMS