Bekijk de extra lange trailer van Barbie, met Nederlandse beelden!

Leestijd: < 1 min

In de Barbie-film die deze zomer verschijnt, moet Barbie in de echte wereld op zoek naar iemand die haar plotseling platgeworden voeten weet te fiksen. Hierbij brengt ze ook een bezoek aan Nederland, zoals te zien is in de nieuwe trailer. Hier de beelden!

“If you love Barbie, this movie is for you”, zo is te lezen in de nieuwe trailer van de Barbie-film. Maar, zo staat er even verderop: “If you hate Barbie, this movie is for you.” Hoe zit dat? Nou, Barbie krijgt behoorlijk wat voor haar kiezen in de film en dat is natuurlijk prachtig om te zien voor alle haters.

Belachelijk gemaakt

Het verhaal komt op het volgende neer: Barbie trekt haar hakken uit en krijgt prompt platvoeten. Dat moet worden gefikst en daarvoor gaat ze samen met Ken op reis naar de echte wereld. Daar worden zij en Ken continu belachelijk gemaakt en uiteindelijk ook nog gearresteerd.

Deze week werd de leadsong van Barbie bekend, een discotrack genaamd ‘Dance The Night’ van Dua Lipa, die ook in de film te zien is. Op de soundtrack staat muziek van HAIM, Tame Impala, Charli XCX, Lizzo en Pink Pantheress, namen die je niet direct associeert met zoiets camps als een Barbie-film.

Sterrencast

Barbie gaat op 21 juli in première. Greta Gerwig schreef het scenario voor de film samen met Noah Baumbach. Ook de regie is in handen van Gerwig.

De film heeft een sterrencast, met Margot Robbie als Barbie en een platinablonde Ryan Gosling als Ken. Enkele andere grote namen zijn America Ferrera, Issa Rae, Kate McKinnon, Rhea Perlman, Hari Nef, Emma Mackey, Helen Mirren, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Scott Evans, Dua Lipa dus, Ncuti Gatwa en Will Ferrell.

Bekijk hier de nieuwste trailer. Disclaimer / spoiler alert: met die Nederlandse beelden valt het zo te zien héél erg mee...

Powered by Labrador CMS