Bekijk de complete auditie van Harry Styles bij X-Factor

Voor het eerst online

Leestijd: < 1 min

Inmiddels is Harry Styles een wereldster, maar in 2010 vond een jurylid van X-Factor hem niet eens geschikt als solozanger. Sterker nog: het liedje dat hij zong, beviel de jury niet en is nooit uitgezonden op tv. Voor het eerst staat zijn complete auditie nu online. Hier de beelden!

Harry Styles is misschien wel de grootste popster van dit moment. Hij staat al maanden op één met zijn single ‘As It Was’ en ook zijn derde album ‘Harry’s House’ voerde wereldwijd de hitlijsten aan. Binnenkort is hij te zien in zijn eerste echte hoofdrol, in de film My Policeman is Harry te zien als homoseksuele agent.

‘Isn’t She Lovely’

Hieronder zie je hoe het allemaal is begonnen. In 2010 deed de toen 16-jarige Harry auditie voor de Britse versie van X-Factor. Hij ging voor een deelname als solozanger. In de beelden die destijds werden uitgezonden, zag de kijker hoe Harry een a capella-versie zong van Stevie Wonders ‘Isn’t She Lovely’. Nu blijkt dat dit zijn tweede liedje was en dat de song van zijn eerste keuze de jury niet beviel.

Uiteindelijk mocht Harry door, maar dan wel als lid van One Direction. Waarna hij en zijn vijf boybandbuddies alsnog wereldberoemd werden en Harry uiteindelijk toch solo ging. En nog beroemder werd. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS