Bekijk de allerlaatste trailer van Chilling Adventures of Sabrina

Leestijd: < 1 min

Aan alles komt een eind, zo ook aan de huiveringwekkende avonturen van Sabrina, de tienerheks. Op 31 december gaat het laatste seizoen in première op Netflix. In de nieuwe trailer van Chilling Adventures of Sabrina is te zien hoe onbekende slechteriken het pad kruisen van onze protagist. Hier de beelden!

Toen Netflix in juli dit jaar bekendmaakte dat ze Chilling Adventures of Sabrina na twee seizoenen zouden cancellen, waren de fans daar op z’n zachtst gezegd niet blij mee. Meer dan 200.000 mensen tekenden een petitie met de vraag aan Netflix om nog minstens een seizoen.

Laatste acht afleveringen
Maar helaas. De seizoenen van Chilling Adventures zijn allebei in tweeën geknipt, dus zijn er vier delen. Op 31 december gaan de laatste acht afleveringen van het tweede seizoen in première op Netflix.

In de nieuwe trailer is te zien hoe Sabrina, die wordt gespeeld door Kiernan Shipka, haar zeventiende verjaardag viert. Wanneer ze de kaarsjes uitblaast, verdwijnt plotseling de taart op mysterieuze wijze.

The Elditch Terrors
Ook krijgt Sabrina te maken met een aantal nieuwe slechteriken, The Elditch Terrors genaamd. Maker van de serie Roberto Aguirre-Sacasa vertelt dat iedere aflevering van het laatste deel in wezen een complete horrorfilm is. “Elke aflevering heeft haar eigen identiteit en deel vier is anders dan deel drie. Daar speelden een hoop scènes zich af in de hel.”

Hoe het avontuur van Sabrina tot een definitief einde komt? Dat laat de trailer gelukkig niet zien. Maar kijk en huiver:

Powered by Labrador CMS