Australische Firefighters te zien in sexy kerstvideo

All I want for christmas is... een kalender!

Leestijd: < 1 min

Ter promotie van hun jaarlijkse kalenderserie hebben de Australian Firefighters een speciale kerstvideo opgenomen. Uiteraard staan de schaars geklede brandweermannen weer te poseren met allerlei dierlijk gespuis. Hier de beelden!

2020 was een moeilijk jaar voor Australië en 2019 ook al: bosbranden hielden huis in een gebied zo immens groot dat miljoenen dieren de dood vonden. En toen kwam daar corona ook nog overheen. Genoeg redenen dus voor de Australische brandweermannen om geld in te zamelen voor de jaarlijkse serie kalenders die ze maken.

Dit zijn de goede doelen waarvoor ze dit jaar geld inzamelen:
Native Animal Rescue - Western Australia
Wildcare Inc - Northern Territory
Safe Haven Animal Rescue – Queensland
RACQ - Queensland
Rural Aid – Australia
Kids with Cancer Foundation - Australia

Dit jaar zijn er zes kalenders gemaakt, zoals je eerder al kon lezen. Van al die kalenders deelden we making-of video’s, die onder dat artikel zijn te zien. Ter promotie van die kalenders hebben de Australian Firefighters nu een speciale kerstvideo opgenomen.

All I want for Christmas...
Te zien zijn de mannen terwijl ze poseren met aanstekelijk schattig dierengespuis, terwijl ze zelf niet veel om het lijf hebben. Maar goed, rond de kerst is het ook niet écht koud in Australië.

Een en ander doen ze op de muziek van Mariah Careys ‘All I Want For Christmas Is You’, in deze versie gezongen door Diamond White.

Hier de beelden, en bestel je kalender(s) via AustralianFirefightersCalendar.com.

Powered by Labrador CMS