Hete beelden

Australische brandweermannen maken zes kalenders voor 2020

Met katten, honden en... alpaca's!

Leestijd: < 1 min

De Australische brandweermannen hebben een reputatie hoog te houden als het gaat om het maken van hete kalenders. Voor 2020 jaar hebben ze er maar liefst zes gemaakt, waarop ze te zien zijn met tal van dieren. Hier een hele lading making-of video’s.

Wat ooit begon met één kalender waarop de leukste brandweermannen van Australië waren te zien met hun reddingshonden, is inmiddels uitgegroeid tot één grote beestenboel. Er komen voor 2020 maar liefst zes kalenders.

Goede doelen
Daarover straks meer, want ook dit jaar ondersteunen de Australian Firefighters met de opbrengst weer een groot aantal goede doelen. Dit jaar ligt de focus op Australische initiatieven die wat kleiner van omvang zijn. Denk hierbij aan organisaties die werken met reddingshonden of therapiedieren.

Het is alweer de 27e keer dat de Australische brandweermannen te zien zijn op de kalenders. Het begon allemaal in 1993, toen de eerste kalender uitkwam. Dit jaar doen er ook Franse en Duitse brandweermannen mee en krijgen de nieuwe kalenders een internationaal tintje.

Dit jaar zijn er kalenders met:
1) Katten
2) Honden
3) Paarden
4) Boerderijdieren
5) Wilde dieren
6) Classics – alleen met brandweermannen

Iets voor jou?
De kalenders zijn ook in Nederland verkrijgbaar. Alle informatie, ook over de goede doelen, vind je op de website van de Australian Firefighters.

Hier onder vind je per kalender een making-of video, gevolgd door een promo, een overzicht met hoogtepunten en… een video met een alpaca!

Powered by Labrador CMS