All of Us Strangers

All of Us Strangers: bekijk deze behind-the-scenes special van een half uur lang

Leestijd: 1 min

De film All of Us Strangers draait op dit moment in de Nederlandse bioscopen. Het mysterieuze verhaal rond een eenzame schrijver, diens kersverse lover en zijn ouders die in de tijd zijn blijven stilgestaan is mooi en spannend tegelijk. Zie hier een achter de schermen-video waarin je allerlei bijzondere details te weten komt over de film, de personages en de acteurs.

Op een nacht heeft Adam (een rol van Andrew Scott) een toevallige ontmoeting met een mysterieuze buurman Harry (gespeeld door Paul Mescal) in zijn bijna lege torenflat. Er ontstaat een relatie tussen de twee, die het ritme van Adams dagelijks leven van de wijs brengt.

overleden ouders leven nog

Intussen wordt Adam in beslag genomen door herinneringen aan het verleden en wordt hij teruggetrokken naar de buitenwijk waar hij opgroeide, en om specifiek te zijn naar het ouderlijk huis. Daar komt hij erachter dat zijn ouders er nog steeds lijken te wonen, zoals ze waren op de dag dat ze stierven, dertig jaar daarvoor. Dat is heel in het kort het verhaal van All of Us Strangers.

In een nieuwe special nemen de cast en de filmmakers de kijkers mee achter de schermen van All of Us Strangers. In een half uur praten ze je bij over de diepere beweegredenen achter de film. Ook komen filosofische kwesties aan de orde, als: hoe is het om anno nu aan je ouders te vertellen hoe je leven eruitziet, terwijl ze jonger lijken dan jij nu bent? Hoe definieer je jezelf tot anderen en op welke verschillende manieren kun je liefhebben?

extra laag

Niet zomaar een kijkje achter de schermen dus, maar een uitgelezen manier om de film van een extra laag te voorzien, als je deze al hebt gezien. En zo niet, dan nodigt deze special er zeker toe uit om All of Us Strangers alsnog te gaan bekijken.

Powered by Labrador CMS