Alex Klaasen gaat solo in nieuwe revue No Ponies

Leestijd: < 1 min

In het komende theaterseizoen staat Alex Klaasen er weer helemaal alleen voor. Nadat hij met een bont gezelschap optrad in zijn twee Showponies-voorstellingen en de kerst-spinoff Snowponies, is zijn nieuwe voorstelling No Ponies een eenmansrevue. Met wederom een stoet kleurrijke types.

De voorstelling is van september 2023 t/m januari 2024 te zien door het hele land en gaat 8 oktober 2023 in première in DeLaMar Theater Amsterdam.

Kaartverkoop al van start

Voorafgaand aan de tournee zijn er in april nog leesvoorstellingen in Amsterdam. De kaartverkoop voor de voorstellingen in DeLaMar Theater is inmiddels gestart, de rest van de tournee volgt spoedig.

Na het succes van de voorgaande revues is Alex Klaasen weer alleen. Gewoon, omdat hij daar behoefte aan heeft. Even niet dat gehinnik om hem heen, even niet constant dat paradepaardje moeten uitgangen. Nee, gewoon even tijd voor hemzelf. Momentje voor Alex. Even reflecteren.

In retraite

Juist in een tijd waarin we geacht worden precies te weten wat we vinden en haast gedwongen worden overal onze mening over klaar te hebben gaat Alex in retraite. Omdat het ook heel lekker kan zijn om het soms even niet te weten.  

No ponies – een éénmansrevue is een voorstelling in de lijn van Showponies 1, 2 en Snowponies. Ook dit keer zal er weer een bonte stoet aan kleurrijke types de revue passeren, er wordt uiteraard weer belachelijk veel gezongen, van opera tot akoestische zingende zaag en ook zal Alex in zijn eentje alle hoogtepunten uit het klassieke ballet repertoire vertolken. Zonder hulp. Mét echte balletmaillot.

Credits

No ponies – een éénmansrevue is een productie van More Theater Producties. Zij produceerden eerder o.a. Showponies 1 en 2, Snowponies, Rundfunk, ’t Schaep met de 5 Pooten en De Marathon.

Met: Alex Klaasen
Teksten: Alex Klaasen e.a.
Regie: Peter van de Witte
Choreografie & staging: Daan Wijnands
Compositie/arrangementen: Jan en Keez Groenteman, Rutger de Bekker
Decorontwerp: Thomas Rupert en Roos Veenkamp
Lichtontwerp: Marc Heinz
Kostuums: Arno Bremers
Producent: More Theater Producties

Voor meer informatie en de speellijst kijk op www.alexklaasen.nl.

Coverbeeld: Mark Engelen

Powered by Labrador CMS