Adele wijst huwelijksaanzoek queer fan af: “Ik ben hetero, my love”

Leestijd: < 1 min

De Britse Adele is alweer een tijdje met haar show te zien in Las Vegas. Daar kwam afgelopen weekend ook een vrouwelijke fan op af, die de zangeres tussen twee liedjes door ten huwelijk vroeg. Maar ze kreeg niet de reactie waarop ze hoopte. “Je kunt het toch proberen?”

Zaterdag 16 september gaf Adele een concert in Las Vegas, als onderdeel van een een lange reeks in haar vaste residentie in The Colosseum. Daar kreeg ze vanuit het niets een huwelijksaanzoek van een vrouwelijke fan. Tussen twee liedjes door riep de vrouw: “Adele, wil je met me trouwen?”

Je bent gek!

Waarop Adele antwoordde: “Je kunt niet met me trouwen. Ik ben hetero, my love. En mijn echtgenoot is hier, vanavond. Daar nam de vrouwelijke fan geen genoegen mee en drong aan: “Maar je kan het toch proberen?” Adele loste het op door te zeggen: “Nee, ik ga het niet proberen, ik ben met Rich. Je bent gek, laat me met rust!”

Toen de beelden rondgingen op de socials, waren fans in shock. Wat? Adele is getrouwd? Dat wisten ze niet. Adele is al enkele jaren samen met Rich Paul, een Amerikaanse sportmanager van 41 jaar. Hier de beelden:

Powered by Labrador CMS