Adele: “Mijn sarcastische humor komt niet over in L.A.”

Zangeres beantwoord 73 vragen en dat is heerlijk!

Leestijd: < 1 min

Wist je dat het het allerdierbaarste bezit van Adele een uitgespuugd stuk kauwgom is van Céline Dion, dat presentator James Corden voor haar heeft ingelijst? Het is een van de 73 antwoorden op vragen die Adele al tuttend in en om haar huis behandelt. Het levert een heerlijke video op vol heerlijke Adele-momenten.

Adele heeft haar mansion in Los Angeles ingericht alsof het een huis is dat ergens in de Engelse countryside staat. Dat is te zien in een video die ze maakte voor Vogue Magazine, waar ze telkens een celeb een stuk of zeventig vragen voorleggen.

Candy of sweets?

In het geval van Adele gaan die veelal over de verschillen tussen haar geboorteland Groot-Brittannië en haar huidige woonplaats L.A. Terwijl ze de boodschappen uitpakt – ingrediënten voor een uitermate gezond soepje – vertelt ze dat de mensen in de VS haar sarcastische humor niet aanvoelen. En dat ze het grappig vindt dat dingen hier heel anders worden genoemd. In L.A. zeggen ze ‘movie theater’, zij zegt ‘cinema’. Als ze het hier over ‘candy’ hebben, bedoelt zij ‘sweets’. En die lijst is eigenlijk eindeloos, aldus Adele.

Chipmunks

Vervolgens demonstreet Adele een app waarin haar stem wordt vervormd alsof ze zingt als Alvin & The Chipmunks, in een tunnel of alsof ze dronken is. Ook David Attenborough komt ter sprake. De hoogbejaarde natuurdocumentairemaker heeft zijn stem uitgeleend om verslag te doen van de gebeurtenissen in Adeles ‘Hello’-video – waar de zangeres erg trots op is en haar moeder nog meer.

Kauwgom

Het bizarste moment als Adele buiten rond haar huis kuiert en de vraag krijgt: wat is je dierbaarste bezit? Dat wil ze wel even laten zien. Al keuvelend loopt de zangeres weer naar binnen, om in haar woonkamer een schilderijlijstje tevoorschijn te toveren met achter het glazen venster een platgedrukt stuk kauwgom dat is gesigneerd door Céline Dion. “Heeft James Corden aan haar gevraagd om het voor mij uit te spugen en dat heeft ze toen ook nog echt gedaan!”

Achttien minuten

Het filmpje duurt achttien minuten maar is de moeite van het kijken meer dan waard.

Powered by Labrador CMS