Adam Lambert brengt ‘Believe’-cover van Cher uit

Kippenvel!

Leestijd: < 1 min

Een cadeautje voor zijn fans, zo noemt Adam Lambert de studioversie die hij opnam van Chers ‘Believe’. Hij zong haar hit uit 1998 een jaar geleden ten overstaan van de diva herself, die een traantje moest laten. Luister hier naar ‘Believe’ en krijg kippenvel…

Cher scoorde in 1998 een monsterhit met haar ‘Believe’. Het was een regelrechte dansvloerkneiter en de zangeres lanceerde een nieuwe trend: autotune.

Ongeveer een jaar geleden trad Adam Lambert op tijdens de Kennedy Center Honors, waar Cher in het zonnetje werd gezet. Hij liet de autotune voor wat die was en zong een gloedvolle balladversie van ‘Believe’.

Tranen
Cher was tot tranen geroerd en na afloop liet ze op Twitter weten hoe overweldigend ze Adams optreden had gevonden: “Tried 2 write Feelings About Adam Lambert Singing Believe In Words,but Cant seem 2.When Your senses are Overwhelmed All Can you  feel with your [❤]”, schreef ze op Twitter.

Ook fans van Adam Lambert vonden het prachtig en vroegen hem of hij er alsjeblieft meer mee wilde doen. Nu is dat dus gebeurd en komt Adam met een studioversie van ‘Believe’.  

Hier zowel Adams live gezongen ‘Believe’ en de studioversie.

Powered by Labrador CMS