Abbamania bestaat 20 jaar – voor het eerst te zien in de Amsterdamse AFAS Live

Op 6 april 2025, voorverkoop start op vrijdag 12 april ’24

Leestijd: 1 min

Abbamania The Show is een van de bekendste ABBA tributeshows. Ze vieren volgend jaar hun twintigjarig jublieum en dat doen ze op 6 april 2025 in AFAS Live. De kaartverkoop start op vrijdag 12 april 2024 om 10:00 uur via www.abbamanialive.nl.

De grootste ABBA-tribute show ter wereld viert zijn jubileum voor het eerst in Nederland. ABBA-fans zijn van harte uitgenodigd om samen met de geweldige zangers, de band en het Symphonic Rock Orkest van Abbamania The Show een ode te brengen aan de Zweedse cultband en zich te laten verrassen door fantastische zang, authentieke kostuums, optredens, een spectaculaire lichtshow en een geweldige sfeer! 

‘mamma mia’

In 2025 wordt niet alleen het podiumjubileum gevierd, maar ook de legendarische song ‘Mamma Mia’. Het in 1975 uitgebrachte nummer werd al snel een wereldhit. Het lied bereikte de top van de hitlijsten in talloze landen en werd een van ABBA's handelsmerken. Als musical, verfilming of live cover op het podium – ABBA-fans houden van de hit in al zijn variaties. Vijftig jaar later is het succes en enthousiasme voor Mamma Mia nog steeds niet te missen. 

originele abba-gitarist

Niemand minder dan gitarist Janne Schaffer is onderdeel van Abbamania The Show. Als studiomuzikant werkte hij aan vijftig ABBA-nummers. Zo speelde hij op ‘People Need Love’ en was ABBA's meest gebruikte gitarist tot hij het te druk kreeg met zijn eigen carrière midden jaren ‘70. Met uitzondering van The Visitors werkte Janne mee aan alle studioalbums van ABBA. Enkele van de bekendste nummers met zijn werk zijn ‘Waterloo’, ‘Super Trouper’ en ‘Ring Ring’.

Abbamania The Show biedt een duizelingwekkende tijdreis door de jaren ‘70 en ‘80 en verenigt evergreens als ‘Mamma Mia’, ‘Dancing Queen’, ‘Gimme! Gimme! Gimme!’, ‘SOS’, ‘The Winner Takes It All’ en enkele van de nieuwe Voyage-songs in een onvergetelijke live-ervaring. 

informatie

Abbamania The Show
6 april 2025
AFAS Live, Amsterdam

Ticketprijs vanaf €65,- (excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten). De voorverkoop start vrijdag 12 april 2024 om 10:00 uur, via www.abbamanialive.nl.

Powered by Labrador CMS