16-jarige Korden in jurk naar schoolgala: overladen met complimenten

Al vanaf zijn twaalfde had hij deze wens

Leestijd: < 1 min

Al op zijn twaalfde wist de 16-jarige Korden uit het Britse Norwich het zeker: als hij naar het schoolgala mag, trekt hij een jurk aan. Zo gezegd, zo gedaan en Korden verscheen in een vuurrode glitterrobe op zijn ‘prom night’. Zijn moeder is maar wat trots op hem. Hier de foto’s!

Korben zit op de Archbishop Sancroft High School in Harleston. Al op zijn twaalfde wilde hij naar het schoolgala in een jurk. Vier jaar later was het zover en hij verscheen in een vuurrode glitterrobe. Zijn medeleerlingen en de docenten overlaadden hem met complimenten en ook online krijgt Korben veel lof.

Inspiratiebron

Aan de BBC vertelt hij: “Dat mensen mij een inspiratiebron vinden, is alles waar ik het voor doe. Alle reacties waren heel mooi en ik vond het geweldig om mensen te laten zien dat je jezelf kunt uiten. Ik zal dit voor altijd koesteren.”

Korben, die op Twitter een account heeft onder zijn dragnaam Miss Frou Frou, voegt er op het sociale platform aan toe: “Ik kan iedereen niet genoeg bedanken voor de liefde en steun - het betekent zoveel. Ik ben zo dankbaar, gelukkig en gezegend.” Hij reageert hierbij op een tweet van zijn moeder, waarin ze zegt hoe trots ze op hem is.

Michelle Visage

Intussen hebben Michelle Visage (jurylid RuPaul’s Drag Race) en zanger H van Steps zijn bericht geretweet. Visage reageerde als volgt: "Ohhhhhh ja! Je bent een geweldige mooie moeder en je kind is een STER." Zie hier hoe Korben eruitzag op zijn schoolgala.

Powered by Labrador CMS